God stemning og omsetning på Tysnesfest!

Når noen nyter glade festivaldager, kombinerer Bergen Marinesenter jobb og festival. Båtutstillingen utenfor Mandelhuset er blitt en tradisjon.

Første båt ble solgt etter 1 time, forteller Ståle Daae Børnes, daglig leder for Bergen Marinesenter. Det har aldri skjedd før, de kom på kaien når vi la til og etter en time var handelen gjort. Kjempemoro! Båten ble levert dagen etter til Sandvikvåg, på Fitjar i Hordaland.

Børnes har ikke 10 års jubileum på Tysnesfest, men 9 år. Han har vært trofast "inventar" til festivalen, og de fleste vet at det er Båtutstilling utenfor det populære Mandelhuset når festivalen pågår.

Dette er jobb og moro på en gang. Det er deilig å komme seg ut av kontorene iblant. Her får vi snakke med folk i herlig omgivelser, og alle er i godt humør. Hele familien stiller opp, under Tysnesfest. De hjelper til med å frakte ut båtene, og det er ikke få båter på flytebryggene. Største båt vi har er en Princess 58 og minste båt er en Hydrolift S 24. Vi har også en overlevering kl 14:00 i dag, på en Elan, og SeaRayen vi har til salgs, ringer de fra hele landet på.

God omsetning på båtene er det også, noen er i boks på forhånd med overlevering på Tysnesfest, mens andre faktisk skjer i skrivende stund. Vi har 5 båter i omløp akkurat nå, så det gjelder å holde tungen beint i munnen.

Ellers er Tysnesfest godt i gang på 3. dagen, og det er fullt med båter i havnen og god stemning. For å se kveldens program kan du gå inn på Tysnesfest.no