2016-07-01-1ab7a3a9bc600dc46b323a680935a12e068a9751 Gode tilbud i helgen lover Jonas Gams Steine - her med nyheten Uttern C77 m/Mercury 250 Verado på.

Solgt 200 båter hittil i år!

”You are amazing” sa salgssjefen til Uttern når Jonas Gams Steine ringte for å tilleggsbestille 12 nye båter for levering i juli.

Ja, her går de unna, ler daglig leder Steine hos Bergen Marine. Jeg har ikke opplevd maken siden vi startet i 2011, forteller han. Vi er godt forbi årets budsjett og har hittil i år solgt 200 båter.

Bergen Marine er forhandler i Bergens området for Quicksilver, Bavaria, Saga boats og Uttern. De er i tillegg Norges ledende Mercury forhandler.

I helgen kommer det gjerne til å gå ut enda flere båter, for da har vi åpen helg, forteller Steine. Her har vi mange gode tilbud og en nyhet vi har store forventninger til. Uttern C77 er en sporty hardtopbåt som helt sikkert vil falle i god smak hos kundene.

Bergen Båt startet opp igjen som Bergen Marine i 2011, etter Johs Lunde konkursen. Og siden den gangen har pilen bare pekt oppover for hvert år.

Jeg føler vi er inne i en god tid, sier Steine. Flere og flere vil prioritere båt og feriere i Norge ettersom det er så mye turbulens og uroligheter i utlandet. Vi ser en tydelig trend på at folk vil bruke penger på båt igjen. Bare i går solgte vi 4 båter, selv på en regntung dag som det var. Totalt har vi solgt 8 båter på under 3 dager. Ikke rart Brunswick & Co er fornøyd med forhandleren sin i Bergen.

Selv har han ikke tid til ferie med det første. Nei, det er klart, jeg kan ikke ta ferie nå! Det ville jo blitt som om gullsmeden skulle ta fri til Jul. Nei, det skulle tatt seg ut, ler Steine. Butikken er i ferd med å fylles med kunder, så vi er ikke overrasket om Steine slår fjorårets salg, som var 311 båter.
 

Les mer om  Bergen Marine her