2016-06-27-25c0f1a0eb6362c1247c3ff53935a69a7cd93fb6 XO Boats består i dag av en modellrange fra 22-28 fot og i 2016 - Nyhet kommer til Båter i Sjøen...

Giramar blir importør av XO Boats i Sør-Norge!

Med dette er XO Boats representasjon i Norge komplett, med Marine Team AS i Midt- og Nord-Norge og med Motor-Drange AS i Vest-Norge, og Giramar fra Rogaland til Østfold.

Giramar er fra før importør av Sea Ray motorbåter og Beneteau seilbåter i Norge, samt forhandler av Clipper og Explorer Motoryachts i Sør- Norge.

XO Boats består i dag av en modellrange fra 22-28 fot og i 2016, med premiere på Båter i Sjøen i september, lanseres en helt ny toppmodell: XO 360. Båtene bygges med skrog i aluminium og glassfiber overbygg. XO er eksklusive kjøremaskiner med dyp V-bunn som gir ekstremt gode sjøegenskaper og myk gange i grov sjø.

Båtene kjennetegnes av høy byggekvalitet, topp finish og et barskt utseende. XO har vunnet en rekke internasjonale priser for sitt design og fått svært god kritikk av båtjournalister både i inn- og utland.

”Vi gleder oss veldig til å starte med salg av XO” sier Harald Korn, daglig leder i Giramar. ”XO er båten for dem som har hatt fler båter fra før og som nå ønsker seg noe helt spesielt. Dette er sjøens Porsche!, sier Korn i en pressemelding”

Calle Nyman, salgssjef i XO Boats uttaler at ”Giramar vil med sine flotte utstillingslokaler i Leangbukta i Asker, gi våre XO båter akkurat den eksponeringen vi er på jakt etter. Her vil vi være midt i sentrum blant mange andre kjente motorbåtmerker, og vi ser frem til å kunne vise frem våre båter i dette etablerte miljøet”.

De første båtene er på vei til Asker, og allerede nå i sommer vil Giramar kunne demonstrere den nye XO 250 med utenbordsmotor og den allerede velrennomerte XO 270 med innenbordsmotor.

Kilde: Norbaot