Ekte sjømatopplevelse!

På Knutholmen får vi gleden av å overvære kjøkkensjef Vitalys forberedelser til konkurransen som kårer ”Årets Smak av kysten kokk 2011!

Smak av kysten etablerer sin egen kokkekonkurranse, som gir vinneren heder og ære, og gratis deltakelse på studietur til Island. Smaken av kysten utfordrer 5 kokker som er medlemsbedrifter i Smak av Kysten.  De fem utvalgte er: Jacobs Bar & Kjøkken (Bergen), Hotell Union (Geiranger) Lofoten Fiskeresturant (Oslo) Sjøhuset Skagen (Stavanger) og Knutholmen (Kalvåg).

Den dristige og vågale råvaren kokkene utfordres i, er i år Tørrfisk. Tørrfisk – en historisk råvare med store muligheter.

Vitaly har arbeidet lenge med ulike varianter, men han er nå ganske sikker på at smaken og tilberedingsmåten er klar. Nå er det kun anretningen som gjenstår.

Vi er heldig å få smake denne nydelige retten av sjømat som Vitaly har tilberedt til konkurransen, og er virkelig imponert. Dette er sjømat med moderne tilnærming, og hvilken anretning som er den lekreste er ikke lett å avgjøre.

Uansett, vi ønsker lykke til i konkurransen!