Hydrolift avduket med inspirerende tale fra Bård Eker!

Vi må spare litt på godbitene, og Hydrolifts stand på ”Sjøen for alle” er i aller høyeste grad en godbit! Da de avduket messens mest fartsfylte båt C-32 Sun RR, som er laget for å glede, og er en drøm av en båt! Bård Eker ønsket å avblåse finanskrisen, og vi tror på han!

Eker forklarer entusiastisk om tanken og ideen bak C-32 Sun RR på åpningsdagen. Målet var å bygge en båt med heftig design og skrog, kombinert med lekre farger, forteller Eker.
C-32 Sun RR burde i følge Eker hatt RRR etter Sun, men fikk beskjed om at to er nok. Båten er en forkledd familiebåt, type Day Cruiser, men under dekk er 1450 HK. Eker smiler, det er tydelig at han gleder seg til isfri fjord, forhåpentligvis nå i april. Hvor mange som tør å være med på første testtur er usikkert, spøker Eker, som forventer en fart på over 90 knop, men drømmer om 100 knop! C-32 Sun RR har to step I skroget og er bygd med tanke på høy fart og presisjon. Skroget er bygd i carbon.

Litt tilbake til Hydrolifts utvikling de siste årene:
Først startet de design prosessen med vinnerbåten av Norsk design pris SX-22 som ble lansert for over et år siden. SX22 var et resultat av finanskrisen i 2008 som tvang dem til å tenke nytt.
Vi fikk klare signaler fra kundene at båtene våre var for dyre. Vi tok konsekvensen og laget båten SX-22 til halve kostnaden av den billigste eksisterende Hydrolift modellen. Båten har mye nytt ved seg, forteller Eker. (les tidligere presentasjon i Båtsans)
Etter dette relanserte vi S-24 Sun som ble skadet i brann tilbake i 2005. Videre utviklet vi S-28, som er vår drøm om å lage verdens mest luksuriøse prestasjons” jeep” med elektrisk kalesje og D-fender system.

Tilslutt C-32 Sun RR, som eneste målsetning har å glede!  Båten kan bli din for 4,5 millioner, som den står på messen (her ligger naturligvis mye avgifter!)

Vi spretter Champagnen i dag, ikke for å sløse men for og makere at nå løfter vi blikket og erklærer krisen for over, avsluttet Bård Eker.