Askeladden og NB Marine er nominert!

Båtmessen ”Sjøen for alle” pågår i disse dager og det er med stor glede Henrik J. Askvik forteller Båtsans om at nyheten deres C62 Xover nettopp er blitt nominert til Messens beste båtnyhet i klassen 17 t.o.m. 24 fot.

Båtmessen har i år satt sammen en fagjury bestående av: Hans Due (formann), Frode Pedersen, Terje Hauge og Pål Silberg. De har selv valgt klasser for båtene og kriterier for vurdering. Kriteriene er brukervennlighet, kvalitet og finish, design og pris. (valuta for pengene).

Båtsans synes det er flott at to vestlandsprodusenter er nominert, og vi får en guidet tur av sjefen selv Henrik J. Askvik hos Askeladden. Han har flere grunner til å smile bredt, for på åpningsdagen solgte de 5 båter! Blant annet to P66 Weekender som også er nykommer i Askeladden familien.

Hva har dere gjort med C62 Xover? Skroget kjenner vi godt, forteller Askvik, det er det samme som på C62 Cruiser. Men her på C62 Xover har vi flyttet vindskjermen helt frem mot baugen, slik at man får en fantastisk god uteplass. Båten er godkjent for 7 personer, men det er plass til 9 personer. Båten har nye gode løsninger, og sittegruppen akter lar seg fort endres om til Solseng, eller kan arrangeres slik at det er blir plass til fiske og vannsportaktiviteter. Det er spesielt moro å bli nominert og vinner vi blir det helt topp, smiler Askvik, som inviterer Båtsans med på testtur.

Ardea 32 fra NB Marine er nominert i kategorien Klassen over 25 fot. Båtsans har tidligere presentert Ardea 32 under båtnyheter hos Båtsans.

Prisene offentliggjøres på Happy hour torsdag, og de andre nominerte er:

Klasse t.o.m. 16 fot: Sandstrøm 495 AC, Marinekart 338, Walker Bay Generation 430.
Klasse 17 t.o.m. 24 fot: Galia 670 MC, Morgan 530 BR, Askeladden C62 Xover og Quicksilver 675.
Klassen over 25 fot: Riis Boat 800 Twin Cab, Ardea 32, Nord West 430, Nor Star 350.
Klassen utstyr: Skroggjennomføring I kompositt, ILAS, Sinelpod drev fra ZF, KGK Marine, Hella Euroled Touch hvit/rødt Hella Marine, og blinkende utriggerlys, Wee Marine.

Båtsans gratulerer alle de nominerte!