Planlagt ny fiskerestaurant på Litlebergen brygge!

En gledelig nyhet hos Litlebergen brygge er at de nå satser på å etablere en fiskerestaurant i et av husene på bryggen. Sjømat er et segment som stadig vinner større innpass hos nordmenn, så dette er hyggelig for båtfolk, som liker å komme til duk og dekket bord.

Det begynner å bli liv igjen på kaiene ute på Litlebergen Brygge, flere spennende aktiviteter slik som fridykk er veletablert på bryggen, her kommer egen artikkel senere i Batsans. Fjordsailing har sitt hovedkontor på Litlebergen bryggen og har importørrettighetene på Hanse seilbåter, Moody, Fjord og Dehler. Wave Båt & Fritid ligger også i samme marina.

Baatsans har snakket med Frode Nygaard Knutsen hos Fjordsailing, som forteller om store planer fra eieren av marinaen Jan Eirik Kolstad. Flere av husene er nyrenoverte. Utvendig ser husene ut som før, men innvendig er alt skiftet ut. Det gjenstår en del arbeid før det kan åpnes for båtfolket. Det skal lages ny tilkomstvei ned til bryggen og dieselanlegget skal flyttes helt ut på den lange flytebryggen. I dag er det 2 pumper med 24t automat.

Knutsen som er en erfaren seiler forteller at salget av seilbåter går godt selv om snøen ligger på bakken. Fra messen i Bergen og frem til i dag har de solgt 5 seilbåter. Annet spennende for Hanse eiere er en ny Norsk Hanseklubb som er under etablering. Det er alltid et ønske om felleskap mellom eiere med samme båter og interesse, sier Knutsen.

Som medeier i OceaNordic kan FjordSailing tilby en rekke aktiviteter inkl. kajakk, rafting, matchseiling, turseilas, fridykking, helikoptersafari, bevertning og overnattingsmuligheter. FjordSailing og OceaNordic er også med som arrangør av havsportveka som har hatt stor suksess de siste to årene.