Hydrolift C-32 SUN RR

Neste båt ut fra et meget produktivt team er flaggskipet fra Hydrolift C-32 Sun RR. Båten blir en blanding mellom utsøkt luksus og høy ytelse. Båten skal avdukes på båtmessen ”Sjøen for alle 2011”, på Lillestrøm, åpningsdagen.

Baatsans snakket med Geir Moen hos Hydrolift, som har travle dager. Nå er de på båtmessen i Stockholm med den andre omtalte båten SX22 fra Hydrolift, som den 16. mars, kan vinne Norsk designpris. Les tidligere artikkel fra Baatsans.

I følge verftet er den nye C-32 SUN RR ualminnelig godt håndverk, med en yteevne man bare finner hos Hydrolift, men med et mer raffinert ”touch”. Store ”solsenger” både i bau og akter. Båten er for den litt ”raffinerte” båteier som skiller seg litt ut i mengden og som setter pris på komfort og ytelse.

Prisen på standardbåt blir med minste motoralternativ er: Volvo Penta D6-370 (DPR) kr. 2 819 434,- (leveres og med bensin)

Du treffer dem på i hall B - stand B01-01 med alle sine båtmodeller. De skal ha en stor premiere av C32 SUN RR og S-24SUN. I tillegg kommer super bilen Koenigsegg og en motorsykkel.
 

Pressemeldingen i sin helhet fra Hydrolift:
Hydrolift satser nok en gang på å gi de besøkende til båtmessen Sjøen for alle nye opplevelser og full valuta for inngangsbilletten. 8 modeller og flere nyheter er på plass på standen i hall B. I tillegg har vi med oss spennende produkter fra Eker performance.

SX-22 som ble lansert under Sjøen for alle i fjor er selvfølgelig på plass. Denne modellen har fått mye skryt gjennom sine innovative løsninger og former og er som en følge av dette blitt nominert til årets hederspris av Norsk Designråd. 2011 modellen har fått flere features siden sist.

S-28 vises for første gang på en messe i Norge og har med seg i bagasjen en nominasjon for årets motorbåt i Europa. Med sine innovative løsninger og effektive skrog har målet vært å lage den mest eksklusive walk around på markedet. Dens D-fender system og elektriske sprayhood gjør den effektiv mht hurtig istandgjøring og skiftende vær.

S-24 SUN relanseres i ny innpakning etter at denne modellen ble flammenes rov under den store brannen i Hydrolifts lokaler sommeren 2005. Med sin solseng i baugpartiet og utrolige kjøreegenskaper er dette den ultimate solskinnsbåten. På messen vises en R-modell med flotte fargekombinasjoner etter kundens ønskemål.

Hydrolift C-32 SUN vil bli avduket under åpningsdagen fredag 18. mars. Gjennom denne modellen gir vi ordentlig gass og lanserer først ut RR modellen. Med 2 x Ilmor 725 (1450 hk!!) og bygget i carbon blir dette den råeste Hydrolift som noen gang er presentert. Som vanlig fra Hydrolift er det en eksklusiv båt med kvalitet fra A til Å og med de lekreste linjer. Med synlig carbon på skrogsidene og friske farger er dette en båt som vil fange blikkene under messens 10 dager og lenge etter dette.

Velkommen til en sporty opplevelse!