2011-02-24-e55531ef1cdade9546d822f39b4c38da045e8ced Isen har ikke sluppet taket i Strusshamn

Viksund følger gamle tradisjoner!

Viksund har markert seg som en tydelig aktør i markedet igjen.

En januardag treffer Baatsans Martin Viksund på kontoret i Strusshamn . Martin Viksund er 3. generasjons Viksund med utdanning fra sjøforsvaret. Martin Viksund har i dag ansvaret for markedsføring av familiebedriften. Ny nettside skal lanseres, en side han har store forventninger til.  Det er viktig å profilere seg på nett med en levende og godt oppdatert side som kunder kan bruke. Det kan være her valget faller til slutt.

Fra å starte opp igjen i 2009 med 4 mann og en produksjon på 4 båter har Viksund i dag 25 ansatte og lagt opp til en produksjon på ca 25 båter for året 2011.

De ligger ikke på latsiden i Strusshamn! Som kjent lanserte de i forkant av Dra til Sjøs messen Viksund snekken. Snekken skal avdukes på Sjøen for alle, som er på Lillestrøm, av vinneren til navne konkurransen. Snekken kan bestilles i flere varianter, alt fra åpen til mer lukkede varianter. 

Tilbake til gamle tradisjoner: ”Det hele startet i en sjøbod i Sandviken, en bydel i Bergen. Her så gründeren Erling Viksunds første plastbåt dagens lys. Båten var en 25 fots snekke, og fikk navnet Sabbcruiser”.

På messen Dra til Sjøs stilte Viksund ut to store båter.
En relansering av Viksund 360 St Cruz, med tre lugarer og utstyrt med lyst Amerikansk or innredning.
Den velkjente Viksund 340 St. Cruz, og tre mindre båter fra sortimentet deres.
Viksund sier seg enig med de fleste andre utstillerne, etter endt båtmesse sist helg – vi har positive og gode markedsutsikter. Viksund kan også melde om salg.

Året for Viksund Boat starter godt. Martin Viksund er fornøyd med deres kundegruppe. De er gjerne ikke førstegangskjøpere og har ofte hatt tre-fire båter tidligere og de er opptatt av komfort.

Neste båt på ”trappen” er Viksund 390! Her er det allerede kunder på bygg nr 1og 2. Interessen er stor for nykommeren. Viksund håper å gi en smakebit på deres åpne helg den 12.3-13.3.

Nytt av året er Viksund Øst og Viksund Nord, Martin Viksund forteller: Vi er veldig stolte av vårt nye salgsteam, og har tro på bedre service til kunder i Øst og Nord.

Det er ikke forsent å delta i Viksunds navnekonkurranse Klikk her