2011-02-11-e72fc3bd6aae2c26c956a21db4bd2dd071d471a4 Panorama Konferansehotell

Nytt kysttilbud i Vest

På Sotras sydspiss utenfor Bergen ligger et helt ”nytt” hotell. Med flott arkitektonisk stil vil Panorama Konferansehotell bli en ny møteplass i havgapet.

Båtfolk vil også få stor glede av hotellet, da ny båthavn med bølgebryter er planlagt bygd i løpet av 2011-2012. Det er flotte uteområder og nydelig natur. Hotellet har spesielle rom, dekorert av fotografier tatt i distriktet. Nederst på døren vil du finne navnet på plassen hvor bilde er tatt. Hotellet skal ha uteservering om sommeren og de satser på kortreist mat.

Baatsans fikk omvisning etter avtale med Ole Martin Opitz, salgs og markedssjef.
Opitz er ikke på området, som i dag mer er en byggeplass, men sier det er ok at vi tar en kikk og vi må komme tilbake når de har åpnet i mars 2011. Vi får en hyggelig guidet tur av resepsjonssjefen. Hotellet har nettopp fått møblene til de 57 rommene, og et helt team av dansker har nettopp ankommet som skal montere disse de nærmeste dagene, så litt kaotisk er det.

Hotellet satser sterkt på konferansevirksomhet, og har som mål å bli en ledende aktør i regionen.

Restauranten med kortreist mat og en fantastisk sjøutsikt, ønsker å fremstå som et av Sotras bedre spisesteder. Sommerstid vil vi også satse på at Båtfolket legger til kai og tar seg tid til en bedre middag, sier Opitz på telefonen.

Baatsans gleder seg over nok et tilbud langs kysten og tar turen innom igjen etter åpning 1. mars 2011. Panorama ligger også under Havner i Hordaland på Baatsans, her vil du kunne se flere bilder fra hotellet.